TJÄNSTER

Byggservice

Byggwalle arbetar till största del på uppdrag åt fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag. Vi utför allt från ombyggnation, anpassning av lokaler till större ROT renoveringar. Då vi är ett mindre företag kan vi agera snabbt och vara flexibla till våra kunder. Vi värderar hög servicegrad och flexiblitet. Kvalité ser vi som en sjävklarhet. 

Kontakta oss för mer information 
 

Försäkringsskador

Byggwalle har arbetet med försäkringsskador i över 30 år. Den huvudsakliga delen av vår serviceverksamhet utför vi åt Länsförsäkringar Bergslagen. Försäkringstagarna är oftast privatpersoner vilket ställer en hel del krav på oss. Vårt manifest är att alltid städa och hålla snyggt där vi utför våra arbeten. 

Vi är certifierade av LUPIN BYGG vilket säkerställer att vi arbetar efter branschens alla normer och föreskrifter samt har en modern miljöpolicy. 

Kontakta oss för mer information 
 

Privatpersoner

Byggwalle erbjuder en totalentreprenad, vilket är ett helhetsåtagande, till privatpersoner. Vi koordinerar alla moment som behövs vid ett byggnadsarbete så som el, vvs, plattsättning, målning  mm. Kunden anlitar oss och därefter sköter vi hela arbetet.

Vi hjälper dig med ombyggnation av badrum, kök, tak, nya golv. Vi gör även utbyggnader, altaner, byte av fönster och dörrar. Byggwalle är ett certifierat företag för våtrumsbehörighet av BKR. Du som kund får ett kvalitetsdokument på att ditt badrum är utfört efter branschens regler och detta dokument gäller även som garanti på tätskiktet i 10 år.

Vi kommer ut och gör ett platsbesök och lämnar offert utan kostnad. 

Kontakta oss för mer information